Gastenboek
26/06/2016 19:46:48
Jacky Mannaerts

Wedstrijd België-Ierland met de bus. Een vermoeiende reis maar zeker de moeite waard.
Een schitterende match, toffe Ieren en de nodige drank. Thanks, Michael.

Reageer
23/06/2016 17:26:39
Gijbels Marc
Hallo,

een fijne ervaring, goed georganiseerd en natuurlijk om nog eens over te doen. Een superweekend met een verdiende 3-0 voor de Rode Duivels, fijne verstandhouding, tot in de late uurtjes, tussen Rode Duivels en the boys in green en vooral goed gezelschap tijdens de volledige trip !
Misschien 1 verbeterpuntje voor zo lange busreizen: het langer kunnen koel houden van de drank, maar we hebben genoeg gedronken, HIK !!

groeten en bedankt,
Marc Gijbels
Reageer
21/06/2016 22:00:01
Jochen Heyligen

Mooie reis gemaakt naar Bordeaux (België - Ierland). Een schitterende match, bijgestaan door een uitstekende organisatie van De Bemvoort.
Ps. Feestje van die zaterdagavond : TOP!!

Reageer
21/06/2016 19:54:04
Schellemans Jan

Met de bus mee van vrijdag tot zondag naar Bordeaux.Eerste keer mee met De Bemvoort en een ervaring die ik niet snel zal vergeten. Veel toffe mensen leren kennen met allemaal dezelfde passie!Proficiat aan het hele bemvoortteam voor de perfecte organisatie en vette afterparty! Grtz jan uit puurs


Reageer
21/06/2016 16:04:45
Ronny Gijbels

Met de bus naar Bordeaux voor de wedstrijd tegen Ierland.

Fijne busreis, zeer goed geregeld en een fijne afterparty na de wedstrijd.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Reageer
26/04/2016 16:04:45
Roel Boonen

Een aantal maanden geleden aan Michael gemeld dat we afgelopen weekend in Londen zaten, of hij geen match kon "regelen".  Bleek dit net het weekend te zijn van de halve finales van de FA-Cup en als Man Utd erbij zou zijn dan was er een kleine kans dat hij aan kaarten zou kunnen geraken.  Vorige week kreeg ik het bericht van Michael dat hij 3 tickets had kunnen regelen dus ik afgelopen zaterdag naar Wembley met mijn 2 zonen van 9 en 11 jaar voor de wedstrijd Everton-Man Utd.  Wat meteen opviel was de positieve sfeer rond het stadion, supporters van beide ploegen liepen door elkaar en er was totaal geen vijandigheid.  Ik zou het bvb bij een bekerfinale op de Heizel wel eens willen zien...

Ik ben al in een aantal stadions geweest in binnen- en buitenland maar Wembley is echt indrukwekkend.  Ook de sfeer in het stadion was fantastisch en als je in het vak zit van de ploeg die in blessuretijd het winnend doelpunt scoort dan is het natuurlijk groot feest.  Mijn jongens hadden op de duur pijn aan hun handen van het geven van high-fives aan de uitgelaten United-supporters.  ;-)


Michael, het was zowel voor Jonas en Brent als voor mezelf een unieke belevenis die we niet snel zullen vergeten.

Nogmaals dikke merci!

Reageer
11/04/2016 11:08:38
Kim Vandenboer
Eerste keer via de Bemvoort op voetbaltrip naar Manchester met mijn 2 zonen vorig weekend. Etihad bezocht, Spaanse Clasico gekeken in een pub in het centrum, huldiging van Bobby Charlton meegemaakt en als kers op de taart bezoekje mogen brengen bij Andreas Perreira. Echt een super ervaring! Bedankt voor de goede organisatie !!
Reageer
05/04/2016 18:28:15
Jean-Pierre

Dit weekend wedstrijd Manchester United - Everton gaan kijken.

Dit was een geweldige belevenis.

Wedstrijd was wel niet geweldig maar de sfeer en beleving is schitterend.

Ook stadionrondleidingen gedaan in Man City en Man Utd

Michael goed geregeld alles bedankt.


Reageer
16/03/2016 10:17:47
Bart en Bernd Broux

FA Cup 1/4 finales : Everton-Chelsea + Manchester United-West Ham 12-13/03/2016


Geweldig weekend gehad met mijn zoon Bernd. Zaterdag de wedstrijd Everton-Chelsea gezien van op de 1ste rij. Fantastische plaatsen geregeld door Michael. Bedankt hiervoor. 

Als kers op de taart werd onze zoon ook nog gevraagd of hij niet ballenjongen wou zijn tijdens de wedstrijd. We dachten de beste plaatsen te hebben, maar dan bleek dat hij nog een betere plaats kreeg. Dit was een fantastische ervaring en dat op zijn 13de verjaardag.

Zondag hebben de wedstrijd Manchester United-West Ham kunnen bijwonen, ook gewoon een ervaring apart.

Michael bedankt alles was top om nooit te vergeten. Perfecte uitleg gekregen van wat en waar, over het transport, hoe de tram gebruiken enz..


EEN ECHTE AANRADER !!

Reageer
14/03/2016 18:04:33
Mike

man united-watford:Michael,eerst en vooral bedankt van ons alle 3 . Alles was goe geregeld ! Het was top!2 we wille da later zoiso nog wel is doen via u trip doen . We houden de site int oog !! grts

Reageer