Cafetaria De Bemvoort

Via onze club is het mogelijk een lidmaatschap bij de officiële '1895'-supportersclub aan te vragen of te verlengen voor 40 of 60 euro.

Lidmaatschap houdt in dat je voortaan kaarten kan aanvragen voor alle uit- en thuiswedstrijden van de Rode Duivels.

Indien je niet zo'n interesse hebt in de Rode Duivels hebben we ook een speciaal lidmaatschap 'de Bemvoort', waarbij je voor 20 euro lid kan worden. Hiermee kan je dan wel onze Europese voetbalreizen meemaken, los van de Rode Duivels, en zo ook voorrang genieten op niet-leden.

Alle uitleg daarover vind je hier. Helemaal onderaan deze pagina staat ook een handig overzicht.

WK-CAMPAGNE RUSLAND 2018

Je kan inschrijven voor alle lidmaatschappen vanaf 14 maart 2016 en de campagne loopt af op 1 augustus 2018.

Door snel lid te worden, krijg je echter ook al alle voordelen in de lopende EK-campagne, waardoor je ook tickets kan bestellen voor alle vriendschappelijke wedstrijden voor het EK.

HOE LID WORDEN?

Bestaande leden

Bestaande leden kunnen gemakkelijk verlengen via hun account op https://www.fanmanagement.be.

Daarvoor ga je naar 'Home' : 'Campagnes' : 'Voeg een campagne toe' en selecteer je de campagne 'Kwalificatiecampagne WK 2018' en kies je het pakket. Je moet uiteraard ook opnieuw akkoord gaan met het charter en het reglement.

Nieuwe leden

Lid worden kan door je éénmalig te registreren op volgende website: https://www.fanmanagement.be. Hierbij heb je nodig een eID-lezer, je identiteitskaart en een geldig mailadres. Indien je geen eID-lezer hebt kunnen wij je ook helpen: kom met je ID-kaart naar cafetaria de Bemvoort en vervolledig je lidmaatschap daar. De eID-lezer is enkel nodig bij de éénmalige registratie, dus niet meer voor het bestellen van tickets. Voor de stap-voor-stap-uitleg voor de registratie, volg deze link: http://www.cafetariadebemvoort.be/index.php?module=nieuws&id=13.

PUNTENSYSTEEM

Bij wedstrijden waar de vraag naar tickets groter is dan het aantal beschikbare kaarten, werkt '1895' reeds 3 jaar met een puntensysteem.

De toewijzing van kaarten zal (enkel bij een over-aanvraag!!) gebeuren op basis van punten, die tijdens elke wedstrijd te krijgen zijn: hoe meer punten, hoe meer kans op de gevraagde kaarten. De ervaring leert ons dat enkel bij de populaire verplaatsingen dit systeem nodig is (vorige campagne Wales - Belgie en Andorra-Belgie).

Leden die reeds punten hebben gespaard in de vorige campagnes beginnen de nieuwe campagne met de helft van hun totale behaalde punten op 1 augustus 2016, waarna de puntentelling verder loopt vanaf de eerste wedstrijd in de nieuwe campagne: Cyprus - Belgie.

Puntentoekenning EK-campagne '16-'18:

  • Thuis en uitwedstrijden A-ploeg Rode Duivels: 1 punt per wedstrijd (ook vriendschappelijk)
  • Thuiswedstrijden Red Flames (vrouwen) en nationale beloften: 0.5 punt per wedstrijd (enkel kwalificatie wedstrijden!)
  • leden die reeds punten hebben gespaard in de vorige campagnes beginnen de nieuwe campagne met de helft van hun totaal.

TICKETVERDELING

Elk lid die een kaart wilt bestellen voor de Rode Duivels, zal dit kunnen doen via zijn persoonlijk account op https://www.fanmanagement.be/fan. Wij helpen onze leden hierin indien nodig. Bestellen kan dus ook via onze website of ons mailadres.

De tickets worden na bevestiging verstuurd naar ons clublokaal (cafetaria de Bemvoort in Overpelt), waar elk lid zijn ticket dan kan komen uithalen. Kaarten van leden die verder wonen en de tickets niet kunnen komen halen, brengen wij mee op de dag van de wedstrijd. Ze kunnen dan bij ons aan het stadion afgehaald worden vanaf een uur voor de match.

LIDMAATSCHAP '1895', 'DE BEMVOORT' of 'SUPPORTER'?

Er is een verschil tussen de 3 lidmaatschappen, zowel financieel (€20, €40 of €60) als in voordelen.

Bij lidmaatschap 'de Bemvoort' (20 euro) sluit je je bij ons aan ZONDER de voordelen van de Rode Duivels supportersclub, dus enkel met de bedoeling voorrang op onze georganiseerde wedstrijden te krijgen. Iedereen die hiervan lid is, zal dus voor ELKE door ons geregelde wedstrijd voorrang en minimum €5 korting krijgen tov niet-leden, met uitzondering van de wedstrijden van de Rode Duivels. Dit lidmaatschap is geldig voor de seizoenen 2016-2017 en 2017-2018.

Bij lidmaatschap '1895' (40 euro) zal je je via supportersclub de Bemvoort aansluiten bij de officiële supportersclub '1895' van de Rode Duivels en hiervoor kaarten kunnen aanvragen zoals hierboven uitvoerig vermeld.

  • Periode 1 loopt van 14 maart tot 1 juni 2016. Wie lid wordt in deze periode betaalt €40. Deze leden ontvangen daarbovenop een gepersonaliseerde sjaal!
  • Periode 2 start op 2 juni 2016. Wie na 1 juni lid wordt, betaalt €40 en ontvangt geen sjaal.
  • Leden onder de 12 jaar (Kids-club) betalen in beide periodes €20.

Lidmaatschap 'Supporter' (60 euro) zal je ook al de voordelen van '1895' geven + het T-shirt 'de Bemvoort Belgium' en de sjaal 'Belgium' aan een supertarief (20 ipv 25 euro!). Foto's hiervan vind je in onze webshop. Als lid van de grootste supportersclub van Belgie dus leuk om je mede-clubleden te herkennen!

Hier onderaan zie je de verschillen duidelijk weergegeven:
De Bemvoort
1895
Supporter
KIES JE LIDMAATSCHAP
€ 20
geldig tot 1 augustus 2018
€ 40
geldig tot 1 augustus 2018
€ 60
geldig tot 1 augustus 2018
Voorrang op Europese voetbalreizen De Bemvoort
Minimum €5 korting bij alle busreizen De Bemvoort
Tickets voor thuiswedstrijden Rode Duivels
Tickets voor uitwedstrijden Rode Duivels (via puntensysteem)
Exclusieve Fan Flight-prijzen bij uitwedstrijd (=vliegtickets)
Kortingen op tickets voor thuiswedstrijden van de Nationale Beloften (U21) en de Nationale Damesploeg ('Red Flames')
10% korting in webshop 'Belgian Red Devils'
Unieke gepersonaliseerde sjaal, 1895-pin en lidkaart
Wekelijkse nieuwsbrief van '1895'
T-shirt De Bemvoort en sjaal België (zie foto webshop)