16/09/2017

Onderstaand vind je alle voorlopige info omtrent het WK in Rusland.

Zodra we meer info hebben, wordt die op onze Facebook pagina geplaatst 'Voetbalreizen de Bemvoort', alsook hier op de website.

* Wat organiseren wij?

Wij zullen de Rode Duivels volgen van de eerste tot hun laatste wedstrijd op het WK. Zodra de loting gemaakt is op 1 december 2017, stellen wij ons programma op, waarbij we telkens enkele dagen verblijven in de steden waar de Belgen spelen. We verzorgen hierbij ook het vervoer naar Rusland en tussen de steden, met het vliegtuig, de (gratis) trein of anders.

Geef ons na de loting enkele dagen de tijd om ons programma op te stellen en wij zullen daarna alles bekend maken, waarna iedereen met ons mee kan, zowel onze leden, als leden van andere clubs.

 

* Tickets bestellen

Om tickets te bestellen voor de wedstrijden van de Rode Duivels moet je eerst en vooral wachten op de loting op 1 december 2018.

Tussen 5 december 2017 en 31 januari 2018 zal elk lid van 1895 zijn kaart kunnen aanvragen. De verwachting is dat er voldoende tickets zullen zijn, aangezien er meer tickets dan vraag naar tickets zullen zijn.

VOORWAARDE is dus wel LID van 1895 te zijn! Dit kan je ook meteen in orde brengen in december 2017.

De ticketverdeling zal nadien gebeuren op basis van het puntensysteem. Zij die de meeste punten hebben, krijgen voorrang in de ticketcategorie waarvoor zij bestellen. Indien de kaarten in een categorie verdeeld zijn, worden de overblijvende aanvragen in een andere categorie (hoger of lager) toegekend, indien men dat wenst. Zo ben je toch alvast zeker van je ticket, al is het dan in een andere categorie.

WACHT DUS met bestellen tot december. Het tijdstip van bestellen is niet belangrijk en als je nu reeds tickets bestelt, weet je niet of je naar Belgie of een ander land gaat kijken.

Bestellen via je lidmaatschap is dus zekerheid over tickets in de Belgische vakken.


Heb je nog vragen? Laat het ons weten en wij antwoorden je graag.

De loting op 1 december 2017, kan je samen met ons volgen in de cafetaria. Iedereen welkom dan!