Voetbalreizen & activiteiten
jun
14
2022
Polen - Belgie
14/06/2022 07:00 - 16/06/2022 11:00

Krijg je een ERROR bij je inschrijving via deze website? Stuur ons dan een mail naar PRONOTOUR@HOTMAIL.COM met de nodige gegevens.


Onze Rode Duivels spelen, op weg naar de Nations League 2023, in hun vierde wedstrijd in en tegen Polen.

De wedstrijd wordt in Warschau gespeeld op dinsdag 14 juni om 20u45.

Er zal GEEN DUO-pakket met Wales aangeboden worden, aangezien dit veel duurder uitvalt dan de twee pakketten Wales en Polen apart.


Wij hebben deze optie uitgewerkt:

2 nachten: van dinsdag 14 tot donderdag 16 juni: HT via Charleroi, 's morgens vertrek, 's middags terug

WIJ REGELEN ALLES: vluchten, hotel, transport en begeleiding ter plaatse. Uiteraard is iedereen ter plaatse vrij om te doen wat ze willen.


# Programma:

- Pakket met 2 nachten verblijf 4*-hotel in Warschau centrum en vluchten HT Charleroi

- heenvlucht dinsdag 14 juni, 's morgens

- wedstrijd Polen - Belgie dinsdag 14 juni

- 2 overnachtingen 4*-hotel Warschau centrum

- terugvlucht donderdag 16 juni (voormiddag) naar Charleroi.

Er zal optioneel vervoer voorzien worden van Limburg naar Charleroi en terug

PRIJS:

215 euro voor 2 nachten hotel, vluchten HT via Charleroi

(prijs op basis van 2-, of 3-persoonskamers, excl ontbijt. Supplement 1-persoonskamer op aanvraag)!! BELANGRIJK OM TE WETEN VOOR JE BOEKT:

* Je kan naar Polen vliegen met je Belgische ID-kaart

* Indien je gevaccineerd bent, is geen bijkomende test nodig. Bij niet-gevaccineerden is een negatieve test van max 72u nodig.

* de vluchten worden geboekt zonder verzekering. Uit ervaring weten we dat deze verzekeringen nooit alles dekken. Ook Covid geeft geen zekerheid op gratis annulatie. Wil je verzekerd zijn, vraag dit dan na bij je persoonlijke maatschappij.

Bijgevolg wordt het geld van de de vluchten niet vergoed, indien we niet kunnen gaan, tenzij de luchtvaartmaatschappij de vluchten zelf zou annuleren. Wij gaan er bij deze boeking van uit dat Belgen welkom zijn in Polen (dat is momenteel het geval). Uiteraard is dit geen 100% zekerheid op het moment van de wedstrijd, gezien de corona-situatie wereldwijd.

* we hebben alle verblijven hotel geboekt met mogelijkheid tot annulatie, tot een week voor de wedstrijden. Kunnen we dus om Covid, of andere, redenen niet gaan, kan het hotel wel gratis geannuleerd worden

* de vermelde prijzen kunnen veranderen naargelang de vluchtprijzen stijgen: we houden de prijzen up-to-date op deze website.

* Tickets voor de wedstrijden van Belgie dienen besteld te worden via 1895, wellicht vanaf mei 2022. Enkel leden kunnen tickets aanvragen. Men kan nog steeds lid worden (https://tickets.rbfa.be/dashboard) via onze club. In onze pakketten zijn GEEN wedstrijdtickets voorzien. Uiteraard kunnen wij je wel begeleiden in de aanvraag voor de tickets. Iedereen die nog lid wordt zal zonder problemen wedstrijdtickets kunnen aanvragen.


* Elke club kan zijn leden inlichten en met ons laten meereizen, om zo samen de trip te beleven. Op deze manier vormen we ter plaatse een grote groep ipv verschillende kleine groepen. Iedereen is vrij om te doen wat ze willen, we zijn geen school. Zo heb je alle voordelen van een groep, maar niet de nadelen.


# Om in te schrijven hebben we van iedereen nodig:

- NAAM (zoals op je reispaspoort of ID-kaart)

- GEBOORTEDATUM

- woonplaats (enkel de naam van de woonplaats)

- nr reispaspoort of ID-kaart:

- vervaldatum reispaspoort of ID-kaart:

- tel nr:

- mailadres


Let op, het is louter een voorstel tot pakket, iedereen is vrij om zijn vervoer en hotel zelf te regelen.


!! Prijzen omvatten alle vluchten HT (zonder extra bagage en met vrije stoelen in het vliegtuig) en overnachtingen. Wij boeken alles voor u.

!! Exclusief extra kosten zoals transport ter plaatse (taxi, bus), wedstrijdtickets, luchthavenvervoer, maaltijden, extra bagage...

!! Wij nemen nooit een reisverzekering. De kleine letters maken toch dat je in de meeste gevallen niet alles terug krijgt. Wil je dit toch? Vraag het na bij je persoonlijke verzekeringsmaatschappij.

!! Bij het niet doorgaan van deze trip, om welke reden dan ook, proberen we alle gemaakte kosten (oa vluchten, verblijf,...) zo goed als mogelijk terug te vorderen, zonder zekerheid dat we de volledige refund overal terug kunnen krijgen.

We houden dan automatisch een boekingskost van 25 euro in, voor het geleverde werk.

!! Verblijf in goed gelegen hotels, telkens in het centrum van de steden. Met prijzen op basis van verblijf in een 2-, of 3-persooonskamer. Extra toeslag voor een 1-persoonskamer.

!! We communiceren voor inschrijving niet verder over de reisuren en verblijfplaats. We steken veel tijd in het zoeken naar optimale vluchten. Het zijn steeds aangename uren om te reizen!

Na inschrijving ontvang je uiteraard alle nodige info.


Plaatsen

Aantal plaatsen: Onbeperkt, enkel voor leden '1895' (lidmaatschap is verplicht voor ticket wedstrijd)
Aantal inschrijvingen:    19


Hoe bestellen?

TICKET: enkel leden zullen tickets via 1895 kunnen bestellen, ticketprijs is nog niet gekend. Bestellen vanaf mei 2022.

PAKKET POLEN: via onze club, klik op de knop 'Schrijf je in' op deze pagina.

Je zal binnen de 48 uur de betalingsgegevens van ons ontvangen.

Indien de inschrijvingsmodule niet werkt, stuur dan een mail naar pronotour@Hotmail.com met de nodige gegevens (zie hierboven).