Gastenboek
07/11/2019 13:58:19
John Vos
Na al vele keren met de bus zijn meegeweest met de Bemvoort ben ik nu ook voor de eerste maal met het vliegtuig meegeweest. De reis ging naar Madrid. Alles was ook ditmaal perfect georganiseerd, geen zorgen ivm vlucht en hotel.
Ook konden we buiten de hoofdmatch Real - Betis nog naar andere matchen gaan kijken. Ook de tickets werden hiervoor geregeld door de bemvoort.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt Michael!
John
Reageer
16/10/2019 10:09:44
bart
Pas terug uit Kazachtsn voor de wedstrijd Kazachstan-Belgie en opnieuw een prima reis meegemaakt met de bemvoort.
organisatie top, plezier top, groep supporters SUPER Top( ook de nieuweling in de groep maar ja met zo'n naam (Bart) ,wat wil je :-))

Kortom ; op naar St Petersburg volgende maand.

Michael opnieuw bedankt

Bart en Nadia
Reageer
18/04/2019 12:42:19
Noel Fransen
Tnx, alles top geregeld .
Dit smaakt naar meer!
Reageer
08/11/2018 05:50:27
Bas van Lith
Goedemiddag Michael,

Het was een geweldig trip en goed geregeld. Bedankt daarvoor.

Het was een zeer lange dag maar zeer de moeite waard. We hebben ’s morgens zelfs nog een Stadium Tour bij Man. United gedaan.

Bedankt voor de goede zorgen en misschien tot weer eens.
Reageer
21/09/2018 15:03:43
bart de wit
Weeral een prachtige reis meegemaakt....zoiets werkt verslavend :-)Dit was te danken aan de perfekte organisatie, de toffe sfeer in de groep en natuurlijk onze glansrijke overwinning. De uitstappen met de bus waren onvergetelijk, de bezoekjes aan het american café een voltreffer...Opnieuw enkele personen (valerie,eline, willyken) leren kennen en opnieuw blij dat ik ze leren kennen heb:-)
Ik kijk al uit naar de trip naar Zwitserland; Hopelijk gaat iedereen opnieuw mee.
Opnieuw bedank Michael voor de prachtige ervaring en opnieuw bedankt Dimi voor de uitstappen.

Bart en nadia
Reageer
28/07/2018 15:12:58
Johan
Michael nogmaals bedankt voor de toffe tijd samen het was mij een genoegen om samen met u een deel van Rusland te ontdekken.
Je hebt samen met de groep mij een onvergetelijke vakantie bezorgt. Tot binnenkort op onze volgende trip samen.

groeten Johan Duprez
Reageer
26/06/2018 09:23:48
bart en nadia
Pas terug uit moskou met de bemvoort. Net zoals de reis naar Athene was deze ook opnieuw perfekt georganiseerd.Op elk moment kon je ook bij hen terecht als er zich een probleempje stelde.En bovendien is de groep die meestal meegaat naar de wedstrijden van de rode duivels in het buitenland een zeer toffe bende, dat bleek nu nog maar eens.Dus mensen: als jullie zouden twijfelen om met die groep eens mee te gaan : gewoon doen!!!!
Nogmaals bedankt aan Michael, Dimi en Dominique.
Volgende afpraak met jullie ; trip nar Ijsland.
Reageer
11/12/2017 21:55:20
Danny goossens
Ben gisteren met zoon naar Ajax-psv geweest zoon was onder indruk van stadion en sfeer hadden zeer goede plaatsen jullie wil ik daar enorm voor bedanken mvg
Reageer
27/11/2017 18:53:05
Martijn Jakubka

Dit weekend gaan kijken naar Manchester United - Brighton & Hove Albion! (1-0)


Mijn broer en ik zijn allebei Genk-supporters en voor ons was het de eerste keer dat we in zo een fantastisch stadion een match hebben kunnen zien. Old Trafford zat gevuld met 75.018 fanatieke supporters en ook de fans van Brighton maakten er echt een Engels voetbalsfeertje van!

Jammer genoeg was het niet zo"n topper, 1-0 na een afgeweken bal maar de sfeer, de ervaring en de stadion-tour op zondag hebben de voetbaltrip geslaagd gemaakt!!

Een echte aanrader voor iedereen die het trage Belgische voetbal even achterwege wilt laten!

Reageer
19/11/2017 16:57:09
Maikel Xavier Debats

Wedstrijd:          Paris Saint Germain – FC Nantes

Competitie:       Ligue 1 Conforama

Stadion:               Parc des Princes

Toeschouwers: 47.680

Uitslag:                4-1

 

Op zaterdag 18 november 2017 ging een droom in vervulling dankzij de goede organisatie van Cafetaria de Bemvoort reden wij met 2 zeer luxe busjes richting Parijs om daar de wedstrijd tussen nummer 1 Paris Saint Germain en de nummer 5 FC Nantes te mogen aanschouwen in het Parc des Princes dat plaats biedt aan 48.583 toeschouwers.

 

De reis begon al vroeg en omstreeks 12:00 uur kwamen wij aan in Parijs bij het Parc des Princes. Alle tijd dus om het stadion, de fanshop en de stad Parijs te verkennen.

 

Als beide ploegen rond 15:30 uur zijn aangekomen openen ook de deuren van het magistrale Parc des Princes. Ikzelf had een topplekje hoog in het stadion in vak 404 waarbij ik uitstekend zicht had op het veld en de fanatieke supporters van Paris Saint Germain die 90’ minuten lang hebben bijgedragen aan een fantastische en onvergetelijke sfeer !

 

Nadat Paris Saint Germain met enige moeite met 4-1 afrekende tegen FC Nantes vertrekken wij richting huis.

 

Al met al een super ervaring gehad met Voetbalreizen de Bemvoort (speciale dank aan Michael Vandersteen & Bart Hermans) een aanrader voor iedereen !

Reageer