Gastenboek
11/07/2016 11:04:12
Vannes Jimmy

Samen met mijn buurman mee geweest naar de wedstrijd België - Italië in lyon. 

Schitterende ervaring en alles was tip top geregeld! Merci Michael 

We gaan zeker nog eens mee!! 

Reageer
29/06/2016 16:36:43
Kurt Boerjan

Als Knokke-Heistenaar mee met al die Limburgers onder de vlag van het Oostvlaamse Lochristi, dat zei ons wel iets! Het was top georganiseerd, we gaan niet zeveren over dat ontbijt want de sfeer was top! Bedankt Michael en de Bemvoort ! Ook bedankt Luc van de zotte Picasso"s..., die waren ook top!!

greetz and all the way to the final!

Reageer
28/06/2016 09:12:29
Ghislaine Degeest

Lyon en Bordeaux! Verliezen en de hoop niet opgeven en dan winnen en afsluiten met een geweldig feest!

Super en ervaringen om van blijven te genieten. Alles piekfijn georganiseerd en ambiance vooraf en nadien die je hier niet kan vinden.

Bedankt Michaël voor de prachtige locatie in Bordeaux, de party op vrijdagavond en het overwinningsfeest in de stad!

We"re we from? We"re from Belgium!!!!!

Reageer
26/06/2016 19:46:48
Jacky Mannaerts

Wedstrijd België-Ierland met de bus. Een vermoeiende reis maar zeker de moeite waard.
Een schitterende match, toffe Ieren en de nodige drank. Thanks, Michael.

Reageer
23/06/2016 17:26:39
Gijbels Marc
Hallo,

een fijne ervaring, goed georganiseerd en natuurlijk om nog eens over te doen. Een superweekend met een verdiende 3-0 voor de Rode Duivels, fijne verstandhouding, tot in de late uurtjes, tussen Rode Duivels en the boys in green en vooral goed gezelschap tijdens de volledige trip !
Misschien 1 verbeterpuntje voor zo lange busreizen: het langer kunnen koel houden van de drank, maar we hebben genoeg gedronken, HIK !!

groeten en bedankt,
Marc Gijbels
Reageer
21/06/2016 22:00:01
Jochen Heyligen

Mooie reis gemaakt naar Bordeaux (België - Ierland). Een schitterende match, bijgestaan door een uitstekende organisatie van De Bemvoort.
Ps. Feestje van die zaterdagavond : TOP!!

Reageer
21/06/2016 19:54:04
Schellemans Jan

Met de bus mee van vrijdag tot zondag naar Bordeaux.Eerste keer mee met De Bemvoort en een ervaring die ik niet snel zal vergeten. Veel toffe mensen leren kennen met allemaal dezelfde passie!Proficiat aan het hele bemvoortteam voor de perfecte organisatie en vette afterparty! Grtz jan uit puurs


Reageer
21/06/2016 16:04:45
Ronny Gijbels

Met de bus naar Bordeaux voor de wedstrijd tegen Ierland.

Fijne busreis, zeer goed geregeld en een fijne afterparty na de wedstrijd.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Reageer
26/04/2016 16:04:45
Roel Boonen

Een aantal maanden geleden aan Michael gemeld dat we afgelopen weekend in Londen zaten, of hij geen match kon "regelen".  Bleek dit net het weekend te zijn van de halve finales van de FA-Cup en als Man Utd erbij zou zijn dan was er een kleine kans dat hij aan kaarten zou kunnen geraken.  Vorige week kreeg ik het bericht van Michael dat hij 3 tickets had kunnen regelen dus ik afgelopen zaterdag naar Wembley met mijn 2 zonen van 9 en 11 jaar voor de wedstrijd Everton-Man Utd.  Wat meteen opviel was de positieve sfeer rond het stadion, supporters van beide ploegen liepen door elkaar en er was totaal geen vijandigheid.  Ik zou het bvb bij een bekerfinale op de Heizel wel eens willen zien...

Ik ben al in een aantal stadions geweest in binnen- en buitenland maar Wembley is echt indrukwekkend.  Ook de sfeer in het stadion was fantastisch en als je in het vak zit van de ploeg die in blessuretijd het winnend doelpunt scoort dan is het natuurlijk groot feest.  Mijn jongens hadden op de duur pijn aan hun handen van het geven van high-fives aan de uitgelaten United-supporters.  ;-)


Michael, het was zowel voor Jonas en Brent als voor mezelf een unieke belevenis die we niet snel zullen vergeten.

Nogmaals dikke merci!

Reageer
11/04/2016 11:08:38
Kim Vandenboer
Eerste keer via de Bemvoort op voetbaltrip naar Manchester met mijn 2 zonen vorig weekend. Etihad bezocht, Spaanse Clasico gekeken in een pub in het centrum, huldiging van Bobby Charlton meegemaakt en als kers op de taart bezoekje mogen brengen bij Andreas Perreira. Echt een super ervaring! Bedankt voor de goede organisatie !!
Reageer